About

In a nutshell about me

Mijn naam is Ellen van Dijk - Vinke, 29 jaar en ik ben één van de gelukkigste vrouwen op aarde. Getrouwd met de liefde van mijn leven en ik ben moeder van onze prachtige zoon en lieve dochter.

Spontaan, enthousiast en professioneel zijn 3 woorden die heel goed bij mij passen. Ik maak het mensen graag naar hun zin, daar krijg ik veel energie van.

Met bruiloften en evenementen ben ik altijd wel bezig geweest, daarom in 2014 besloten om een opleiding te volgen tot Weddingplanner die ik succesvol heb afgerond en als vervolgstap heb ik mijn bedrijf Van Dijk Bruiloften gestart.

Onze voordelen

1.

Totale ontspanning, zorgeloos genieten in de aanloop naar jullie bruiloft. Jullie maken de keuze's, maar de uitvoering ligt bij mij als weddingplanner.

2.

Bron van creativiteit, twijfel jullie ergens aan of weten jullie niet zo goed hoe jullie verder moeten? Door de toenemende ervaring heb ik vaak ideeën waar jullie als bruidspaar wellicht nog totaal niet over nagedacht hebben.

3.

Professioneel, de weddingplanner helpt, ondersteunt en adviseert jullie bij het plannen van jullie huwelijk en het maken van keuze's. Dit kan zoveel jullie zelf willen.

Aangeboden diensten

page2_img2

Trouwadviesgesprek

Tot op detailniveau doornemen van jullie bruiloft.
2 uur lang tot jullie beschikking om alle vragen te stellen

page2_img3

Professioneel Ceremoniemeester

ELK aspect van jullie trouwdag wordt perfect gecoördineerd en begeleid. Om er voor te zorgen dat jullie trouwdag op rolletjes loopt, ga ik in de voorbereiding nog een stapje verder.

page2_img4

Weddingstyliste

Elke bruiloft heeft een thema. Ook die van jullie!
Met oog voor detail help ik jullie graag bij het creeren van jullie eigen persoonlijke bruiloft.

page2_img5

Full Weddingplanning

Bij het Full Weddingplanning pakket neem ik alle zorgen over. Ik focus mij op het organiseren, adviseren, coördineren en plannen van elk detail voor jullie bruiloft, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van de voorbereidingen en de bruiloft.

Wat vonden zij?

Het is altijd fijn om te lezen hoe bruidsparen mij tijdens mijn werk hebben ervaren. Klik op de onderstaande button om hun verhaal te lezen.

Meer informatie