Professioneel Weddingplanner!!!

Waar komt het beroep weddingplanner vandaan?

Het beroep Weddingplanner is van oorsprong een Amerikaans beroep dat nu in toenemende mate ook in Nederland wordt uitgeoefend.
In Amerika maakt het grootste gedeelte van de bruidsparen gebruik van een weddingplanner, in Nederland is het beroep in opkomst, bruidsparen gaan hier steeds meer gebruik van maken.

Waarom een professioneel weddingplanner overwegen?

Een professioneel weddingplanner is er om jullie te adviseren en te ondersteunen bij het organiseren van jullie bruiloft. Een weddingplanner zal de zorgen die jullie hebben zoveel mogelijk wegnemen. Een weddingplanner zorgt ervoor dat het bruidspaar tijdens de voorbereiding bijna geen zorgen heeft en met veel plezier naar de bruiloft kan uitkijken.
Een weddingplanner is tijdens de bruiloft aanwezig als professionele ceremoniemeester om de bruiloft in goede banen te leiden. Hierdoor hoeven jullie geen familielid of vriend hiervoor te vragen, zo kunnen zij ook allemaal optimaal genieten van de bruiloft.
Een weddingplanner zal jullie adviseren en begeleiden met keuzes die gemaakt moeten worden voor de bruiloft.

Wat doet een professioneel weddingplanner?

Een weddingplanner organiseert en coördineert de bruiloft.
Een weddingplanner is er voor de bruiloft, op de bruiloft en na de bruiloft voor het bruidspaar.
Een weddingplanner luistert naar de wensen van het bruidspaar en geeft een zo goed mogelijk advies.
Een weddingplanner maakt voor de bruiloft het draaiboek met alle details erin en zet alles op alles om de bruiloft perfect te laten verlopen.
Mochten er problemen ontstaan voor of tijdens de bruiloft dan zorgt de weddingplanner voor een zo goed mogelijke oplossing. Een weddingplanner geeft advies, ondersteund het bruidspaar , organiseert , maakt van te voren een planning en begeleid de bruiloft in goed banen.