Werkwijze

Persoonlijke aanpak

De klik, goede communicatie en wederzijdse betrokkenheid vind ik erg belangrijk in een eventuele samenwerking. Door mijn betrokkenheid bij jullie persoonlijke verhaal ontstaat er vertrouwen. Naast het feit dat er een groot vertrouwen moet zijn tussen ons, moet ook de communicatie goed zijn. Deze vormen de basis van een goede samenwerking.

Hoe werk ik

Een bruiloft is een bijzondere gebeurtenis, waarvan jullie willen dat absoluut alles perfect verloopt. Om te bepalen of er een wederzijdse klik is en of mijn diensten aan jullie verwachtingen voldoen, starten we met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hiervoor kom ik graag bij jullie thuis, bij mij op kantoor of naar een door jullie gekozen locatie.

Tijdens dit gesprek worden al jullie wensen en verwachtingen voor jullie bruiloft in kaart gebracht. Hierdoor krijg ik een goed beeld van welke ideeën jullie hebben, welke sfeer jullie willen creëren en welk budget jullie tot je beschikking hebben voor jullie trouwdag. Om jullie op weg te helpen, maak ik ook gebruik van boeken, tijdschriften en allerlei andere inspiratiebronnen. Hierna geef ik feedback en advies over de mogelijkheden voor jullie bruiloft en welke rol ik kan vervullen tijdens de voorbereidingen en op jullie trouwdag zelf.

Het voorstel

Na deze kennismaking ontvangen jullie binnen twee weken een voorstel. In dit voorstel vinden jullie een opsomming van jullie specifieke eisen en de werkzaamheden die ik voor jullie mag uitvoeren en wat de kosten daarvoor zijn.

De organisatie

Als er op basis van het voorstel een akkoord wordt bereikt, ga ik op gestructureerde manier aan de slag om jullie “Perfect Day” te creëren. Gedurende het voorbereidingstraject zal ik jullie op professionele, creatieve en persoonlijke wijze, stap voor stap, door elke fase begeleiden en adviseren waar nodig en gewenst. Hierdoor kunnen jullie van een perfect georganiseerde bruiloft genieten. Als jullie weddingplanner zorg ik voor de afspraken met leveranciers en locatie-eigenaren, ben ik aanwezig bij de gesprekken, beoordeel ik de voorstellen en onderhandel ik over de contracten. Beslissingen nemen we altijd in goed overleg. Jullie zijn en blijven zelf verantwoordelijk voor het tekenen van contracten. Bovendien zorg ik ervoor dat ik een goed overzicht heb en blijf houden over het budget.

De uitvoering 

Op professionele wijze zorg ik ervoor dat jullie trouwdag, ook achter de schermen, in goede banen geleid wordt, zodat jullie en de gasten zorgeloos kunnen genieten van jullie huwelijksdag. Ik maak een gedetailleerd draaiboek dat vooraf wordt besproken met jullie, met locatie’s en met leveranciers. Tijdens het feest ben ik aanwezig om te coördineren, zodat alles op de juiste tijd plaatsvindt en op de juiste plek staat. Tevens fungeer ik als ceremoniemeester, verzorg ik de aankleding, ontvang ik de gasten en ben ik het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen.

Duidelijke afspraken

Van tevoren worden er duidelijke afspraken gemaakt, zodat we weten wat we van elkaar mogen en kunnen verwachten. Minimaal 1 keer in de maand vind er overleg plaats en jullie worden voortdurend op de hoogte gehouden van alle vorderingen. De contacten tussen ons verlopen via persoonlijk contact, per e-mail en telefonisch.

Nazorg

Na de trouwdag is er tijd voor een evaluatie en praten we na over hoe jullie deze dag hebben ervaren.

Tijdens de voorbereidingen zijn er verschillende zaken die continu aangepast dienen te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het budget, de gastenlijst, het plan van aanpak en het draaiboek.