Vragen

Q?

Hoe werkt het?

A.

Wat leuk dat je items voor jouw grote dag wilt huren bij Van Dijk Bruiloften. Graag leg ik het huren voor jou in 3 eenvoudige stappen uit:

Stap 1:  Spullen huren / Controle beschikbaarheid

Kies de gewenste items en mail deze naar Ellen@vandijkbruiloften.nl. Voeg in je bericht het volgende toe:

  • Welke items je graag wilt huren en de juiste gewenste aantallen
  • De opmerkingen voor welke dag(en) je de items wilt huren
  • Waarvoor je het wilt huren
  • Wil je de spullen komen ophalen of wilt je het laten bezorgen. Indien je alles wilt laten bezorgen vermeldt hierbij dan ook het juiste adres!

We controleren dan voor jou de beschikbaarheid van alle items. Je ontvangt binnen 48 uur een definitieve bevestiging van ons, m.u.v. feestdagen of weekenden. Indien van toepassing, berekenen wij ook de bezorgkosten voor jou. Wij hanteren een minimum bestedingsbedrag van €30,-

Stap 2: Betaling

Je ontvangt samen met de definitieve bevestiging van je gehuurde items een factuur. Wij verzoeken je vriendelijk de betaling van het totaalbedrag binnen 14 dagen aan ons over te maken. De borg van €100,- dien je tijdens het ophalen of bezorgen contant te betalen.

Stap 3 : Spullen ophalen of laten bezorgen en retourneren 

Je kunt ervoor kiezen de spullen bij ons in de opslagruimte in Kampen op te halen of wij bezorgen de spullen graag bij jou. Na 3 dagen breng je de spullen weer terug of wij halen ze weer op. Wij gaan ervan uit dat je zorgzaam met onze spullen omgaat. Wij verzoeken je vriendelijk servies en glas af te wassen en droog te retourneren.

Schade of verlies

Wat als er iets kapot gaat of je iets kwijt bent geraakt in de hectiek van je bruiloft, of feestje? Geen probleem. Helaas moeten we de prijs om het te vervangen wel verrekenen met de borg. We vragen altijd een borg van 100 euro ongeacht het bestedingsbedrag. Is het bedrag van de schade of het verlies hoger dan de borg, dan zullen we die kosten extra in rekening brengen op de factuur.

Q?

Wat zijn de bezorgkosten?

A.

Ik breng en haal de items graag bij je langs. Ik vraag €0,35 cent per gereden km, gerekend vanaf Kampen. De prijs is inclusief btw, chauffeur en benzinekosten. Je dient het aantal km keer 4 te berekenen. Ik lever echter pas bij een bestedingsbedrag vanaf €100,- Helaas is het anders qua tijd en kosten voor mij niet haalbaar.

Q?

Vragen jullie een borg?

A.

We vragen altijd een borg van 100 euro ongeacht het bestedingsbedrag. De borg dien je contant te betalen. Wat gebeurd er als iets kapot gaat of ik in de hectiek kwijt raak?
Wij gaan ervan uit dat je zorgzaam met onze spullen omgaat. Mocht er onverwacht toch iets stuk gaan of jullie in de hectiek iets kwijt raken moeten we de prijs om het te vervangen wel verrekenen met de borg.

Q?

Kan ik de items ook van tevoren gaan bekijken?

A.

Jazeker, dat is mogelijk. Stuur mij een berichtje en bel gerust even om een afspraak in te plannen. Een kijkje nemen is uiteraard geheel vrijblijvend.

Q?

Wat is het minimum bestedingsbedrag om via Van Dijk Bruiloften te huren?

A.

Wij hanteren een minimum bestedingsbedrag van €30,-