Diensten

Let's plan your wedding!!!

YES, jullie gaan trouwen en ik help graag! Bekijk hier de mogelijkheden voor jullie bruiloft. Deze diensten pas ik aan naar jullie persoonlijkheid en wensen. Voor welke service jullie ook gaan, ik ga voor uiterst perfectie en professionaliteit. Ik focus mij op het organiseren, adviseren, coördineren en plannen van elk detail voor jullie bruiloft, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van de voorbereidingen en de bruiloft.

Bekijk hieronder mijn weddingplanning diensten en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Het Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek duurt ruim 2 uur is geheel vrijblijvend. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt duidelijk waar jullie voorkeur naar uit gaat en wat jullie ideeen zijn.

Tijdens dit gesprek worden al jullie wensen en verwachtingen voor jullie bruiloft in kaart gebracht. Hierdoor krijg ik een goed beeld van jullie ideeen, welke sfeer jullie willen creeren en welk budget jullie tot je beschikking hebben om jullie trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken.

Na onze kennismaking ontvangen jullie een offerte van mij. In deze offerte vinden jullie een opsomming van jullie wensen/eisen, mijn werkzaamheden en wat de kosten hiervan zullen zijn.

Kostenloos

Het Trouwadviesgesprek

Jullie hebben bijna de hele bruiloft zelf voorbereid en georganiseerd. Maar kan je niet slapen van ongerustheid? Ben je bang dat je iets over het hoofd ziet?Het trouwadviesgesprek neemt deze zorgen voor een groot deel weg. We spreken op detailniveau door wat jullie hebben gepland. Wat klopt en wat ontbreekt? Ik werp een kritische blik op jullie draaiboek. Een trouwadviesgesprek is superhandig en verzekerd je van een perfecte voorbereiding voor een zorgeloze huwelijksdag.

€180,-

Weddingstyling

Elke bruiloft heeft een thema. Ook die van jullie!
Met oog voor detail help ik jullie graag bij het creeren van jullie eigen persoonlijke bruiloft.

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van circa 2 uur. Tijdens dit gesprek kom ik te weten wie jullie zijn, wat jullie wensen en ideeen zijn en ook belangrijk: wat vinden jullie mooi en wat juist niet?!
Dit gaan we tijdens het gesprek geheel in kaart brengen. Aansluitend zou het fijn zijn al we een uur op locatie kunnen rondkijken waar jullie trouwen. Tijdens dit uur kunnen we brainstormen over de styling en kunnen we ideeen met elkaar uitwisselen. Wat is waar mogelijk en wat is waar mooi?
Naar aanleiding van dit gesprek, de bezichtiging van de locatie en na het brainstormen zal er meer duidelijkheid zijn over het aantal uur dat ik nodig zal hebben voor het stylen van jullie bruiloft.

Vervolg: Dit kunnen we geheel invullen zodra we het kennismakingsgesprek gehad hebben.
Wat betreft de decoratie’s, indien jullie het wensen dan kan ik deze taak van inkoop geheel van jullie overnemen. Dit uiteraard in goed overleg, zodat we niet voor verrassingen komen te staan.
Ook kan het zijn dat jullie al enkele decoratie’s gekocht hebben en dat jullie dit in samenwerking met mij zelf willen inkopen. Dit kan uiteraard ook, alles is mogelijk!

€75,- per uur

Professioneel Ceremoniemeester

ELK aspect van jullie trouwdag wordt perfect gecoördineerd en begeleid. Ik vang de leveranciers op, terwijl jullie je klaarmaken als dé bruid en bruidegom. Ik ben aanwezig op de trouwlocatie om iedereen op te vangen, te begeleiden, te instrueren en zorgen gedurende de dag dat iedereen op het juiste moment, op de juiste plek is. Familie en vrienden kunnen genieten van elke memorabel moment van jullie prachtige dag.

Om ervoor te zorgen dat jullie trouwdag op rolletjes loopt, gaan ik in de voorbereiding nog een stapje verder.

Naast de uren van aaneen gesloten aanwezigheid op de huwelijksdag ( pakket na keuze) verricht ik met een maximum van 10 uur de onderstaande dienstverlening.

Full Weddingplanning

Bij het Full Weddingplanning pakket neem ik alle zorgen over. Ik focus mij op het organiseren, adviseren, coördineren en plannen van elk detail voor jullie bruiloft, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van de voorbereidingen en de bruiloft. Bekijk hieronder de taken die horen bij het Full Weddingplanning proces.

Ik verricht met een maximum van 60 uur de onderstaande dienstverlening.

Zoeken / regelen van gepaste diensten, producten & leveranciers

Locatie - Styling - Catering - Uitnodiging - Taart - Fotograaf - Videograaf - Bedankjes - Trouwvervoer - Entertainment - Bloemen en andere must haves voor jullie bruiloft .

Inhoudelijke ondersteuning

Weddingproces ontwikkelen,updaten en bewaken - Budgetbewaking - Samenstellen van het draaiboek - Samenstellen van het Plan van Aanpak.

Operationele ondersteuning

Advies over trouwbranche - Het regelen van de afspraken met leveranciers - Aansturen leveranciers & personeel - Aansluiten bij max. 12 afspraken.

Begeleiden huwelijksdag en na afloop

Max. 10 uur aaneen gesloten aanwezig op jullie bruiloft - Leveranciers & Gasten ontvangen, geleiden en instrueren - Aanspreekpunt tijdens de bruiloft - Coördineren van ELK aspect van jullie grote dag - 2 weken na de bruiloft evaluatie van de bruiloft samen met het bruidspaar

€3.550,-

Destination wedding

Willen jullie graag in het buitenland trouwen maar hulp is zeer gewenst? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken van jullie destination wedding!

Prijzen op aanvraag,-

Al onze diensten zijn inclusief:

Let op: Alle genoemde prijzen op deze website zijn berekend exclusief kilometervergoeding a €0,35 per kilometer berekend vanuit Kampen, Nederland

Andere diensten

'T Snoeptafeltje

Een Nederlandse variatie op de Amerikaanse ‘Candy Table’ en een uniek idee voor jullie bruiloft! Geheel naar eigen wens in te vullen, voor een dag om nooit te vergeten. ’ T Snoeptafeltje biedt een volledig opgemaakte snoeptafel met verse bloemen en diverse accessoires aan, voor een bijzonder bedankje voor de gasten. Iedere gast mag zijn/haar snoepzakje zelf vullen, op die manier zullen de gasten zich weer als een kind in de snoepwinkel voelen!

Meer info