Onze bruiloft op 5 september 2014 was voor ons een perfecte dag en dat was voor een groot deel te danken aan het werk van Ellen!

We hoopten op een dag die zonder stress en zorgen zou verlopen, zodat we volledig konden genieten van alle gebeurtenissen. Ellen was onze ceremoniemeester en had alles perfect onder controle, waardoor onze wens daarin volledig uitkwam. Ook hebben we van meerdere gasten te horen gekregen hoe prettig en duidelijk ze de organisatie van de dag ervaren hebben.

Maar we zouden haar werk tekort doen als we alleen de dag zelf benoemen. In de maanden die vooraf gingen aan de bruiloft, heeft Ellen ons uitstekend geholpen in de zoektocht naar de invulling van die perfecte dag. Er moeten zóveel keuzes gemaakt worden, er moeten zóveel dingen geregeld worden en er zijn zeker momenten dat je het even niet ziet zitten. Gelukkig hadden wij met Ellen een weddingplanner die ons hielp bij het maken van keuzes, het contact met leveranciers, het in de gaten houden van de voortgang en de planning van de voorbereidingen, het opstellen en navolgen van het budget, enzovoorts.

Naast het feit dat Ellen over goede sociale vaardigheden beschikt, werkt ze ook professioneel en duidelijk. Zeker de laatste eigenschappen zijn erg belangrijk in bijvoorbeeld het contact met leveranciers en bij het doorhakken van knopen.

Kortom: Zowel als weddingplanner, als ceremoniemeester, maar zeker ook als combinatie van beide functies zouden wij Ellen bij iedereen van harte aanbevelen!

Hans & Hester, Zijn getrouwd op 5 september 2014 in Wapenveld