Verhuur

Elke bruiloft heeft een thema. Ook die van jullie!
Met oog voor detail help ik jullie graag bij het creëren van jullie eigen persoonlijke bruiloft. In de afgelopen jaren heb ik al heel wat mooie bruiloften mogen stylen.

Indien jullie bij ons spullen huren hanteren wij een gereduceerd tarief van €45 euro (exclusief btw en reiskostenvergoeding) per uur, minimaal afname 2 uur. Ik hoor graag van jullie!

Hoe werkt het?

Wat leuk dat je items voor jouw grote dag wilt huren bij Van Dijk Bruiloften. Graag leg ik het huren voor jou in 3 eenvoudige stappen uit:

Stap 1:  Spullen huren / Controle beschikbaarheid

Kies de gewenste items en mail deze naar Ellen@vandijkbruiloften.nl. Voeg in je bericht het volgende toe:

  • Welke items je graag wilt huren en de juiste gewenste aantallen
  • De opmerkingen voor welke dag(en) je de items wilt huren
  • Waarvoor je het wilt huren
  • Wil je de spullen komen ophalen of wilt je het laten bezorgen. Indien je alles wilt laten bezorgen vermeldt hierbij dan ook het juiste adres!

We controleren dan voor jou de beschikbaarheid van alle items. Je ontvangt binnen 48 uur een definitieve bevestiging van ons, m.u.v. feestdagen of weekenden. Indien van toepassing, berekenen wij ook de bezorgkosten voor jou. Wij hanteren een minimum bestedingsbedrag van €30,-

Stap 2: Betaling

Je ontvangt samen met de definitieve bevestiging van je gehuurde items een factuur. Wij verzoeken je vriendelijk de betaling van het totaalbedrag binnen 14 dagen aan ons over te maken. De borg van €100,- dien je tijdens het ophalen of bezorgen contant te betalen.

Stap 3 : Spullen ophalen of laten bezorgen en retourneren 

Je kunt ervoor kiezen de spullen bij ons in de opslagruimte in Kampen op te halen of wij bezorgen de spullen graag bij jou. Na 3 dagen breng je de spullen weer terug of wij halen ze weer op. Wij gaan ervan uit dat je zorgzaam met onze spullen omgaat. Wij verzoeken je vriendelijk servies en glas af te wassen en droog te retourneren.

Schade of verlies

Wat als er iets kapot gaat of je iets kwijt bent geraakt in de hectiek van je bruiloft, of feestje? Geen probleem. Helaas moeten we de prijs om het te vervangen wel verrekenen met de borg. We vragen altijd een borg van €100,- ongeacht het bestedingsbedrag. Is het bedrag van de schade of het verlies hoger dan de borg, dan zullen we die kosten extra in rekening brengen op de factuur.

Meer informatie of product foto's ? Mail naar Ellen@vandijkbruiloften.nl